
SÖNDAGENS MIDDAG
Vad gör man med en fläskfilé snabbt och lätt?
Jo man gnuggar in lite kryddor, (ny sort) bbq rub från Santa Maria, Herbs (tänka sig inga tillsatsämnen överhuvudtaget).
Bryner på svag värme. Brer på ost med vitlök och örtsmak. Eftersteker i ugnen
på ca 125°C.
Vad ha till då?
En avokado & tomatsalsa. Avokad, körsbärstomater, röd lök, äpple och vinägrette gjord på balsamvinäger.
Sallad med isberg, morot och paprika.
Kall sås av turkisk youghurt mixad med fetaost och lite salt.
Och till sist en klick blomkålsmos som barnen bytte ut mot pommes frites.
För det var så länge sen de åt ketchupmat att de längtade efter pommes.

1 kommentar:
Mumsigt!
Idag sitter jag här med en bit halvfrusen fläskfilé och vet inte vad jag ska hitta på.
Skicka en kommentar