fredag, augusti 28, 2009

BRUKAR DU PANERA FISK ? ? ?

Kanske du redan upptäckt detta och om inte så är det ett hett tips.

För mig har stekning av panerad fisk varit en plåga ända tills i tisdags.
Panering som släpper och bränner fast i pannan om man inte
diskar av efterhand, någon som känner igen?

På morgonen när jag förberedde maten doppade jag fiskfiléerna i ägg.
Rullade dom i grahamsmjöl och lät dom sen ligga på en skärbräda i köket tills
kl 11.00 när jag skulle steka dom. Stekte i rikligt med smör på medelvärme.

Och vad hände?
JO, hela fina panerade fiskfiléer.
Inte en smula panering i stekpannan.




Serverat med kända grönsaker och rödbetsremoulade.

Hacka rikligt med rödbetor och lök. Blanda med turkisk youghurt eller C.F och majonäs. Salta och peppra. Späd med lite rödbetsspad för smak och färg och lagom konsistens.

Supergott !

1 kommentar:

Bodil sa...

Har inte testat, men ska! Låter ju jättebra!